22 Mayıs 2011 Pazar

Yeni Sezon Formalarımız





Sevgili Recep'in yeni aldığı taze bilgileri yazalım buraya.

- Formalarımızın ilk parti üretimi 20 Mayıs gibi bitiyor. Bu da demek oluyor ki, formalarımız tasarım olarak artık tamamen bitmiş veya bitmek üzere.

- Recep; Sarı formanın, son dönemlerde başvurulan yöntem olan 2. yarı tanıtılma durumuna maruz kalabileceğini söyledi. Ligin 2. yarısı görebiliriz sarı formayı, ancak fotoğrafı daha önce sızar muhtemelen.

- Formalarımızın bir kaç tane tasarım içinden seçilip derlendiğini biliyoruz. Siyah formanın koltuk altlarında sarı kırmızı damalı bir tasarım olabilir, ya da omuzlardaki çizgilerde damalı bir seçenek olabilir. Bu dama meselesi seçeneklerden biri. Kesin olacak diyemiyoruz. En azından 20 Mayıs'a kadar.

- Parçalı forma büyük ihtimalle yakalı. Fransa forması kalıbından olması muhtemel. 2 farklı kalıp ile 2 farklı seçenek varmış. Artık hangisi seçilecek veya seçildi öğrenirsek yazarız.

- Parçalı formanın şortunun siyah olma durumu varmış. Kesin bir bilgi değil.

- Siyah formanın şortu beyaz düşünülmüş ancak daha sonra siyah şorta döndürülebilirmiş.

Son bilgiler bunlar. Ara ara Recep bilgi aldıkça yazarız buraya. 20 Mayıs sonrası elimize formaların fotolarının geçme ihtimali var. Fakat blog prensibi olarak bu kadar erken vakitte formaların fotoğraflarını yayınlamayız.

Bu yazı http://galatasarayformalari.blogspot.com 'a aittir. Sitesinde çok iyi bilgiler de içermektedir, ziyaret için güzel bir yer...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder